Kanuni Süleyman Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki… Okulumuz tam öğrenmenin gerçekleştiği, okul toplumunun karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü, güven, sorumluluk duygusu ve işbirliği içinde eğitime zorunlu gözüyle değil bir ihtiyaç gözüyle baktığı, mezunlarının düşüncelerinin olumlu yönde değişmiş, devletini, vatanını ve milletini seven, tüketici değil üretici bireyler olarak yetiştirildiği bir eğitim, öğretim ortamı hazırlasın ve bilginin gerçek bir değer kabul edildiği bir okul olarak başarılarıyla adından söz ettiren bir kurum olsun.

Misyon: Biz… Öğrencilerin severek ve isteyerek geldikleri bir okul ortamı oluşturmak için varız. Biz… Ailelere okulun önemini kavratmak için varız. Biz… Çocuklara temizlik alışkanlığı kazandırmak için varız. Biz… Öğrencilere, anlamlı okutmak için varız. Biz… Güven duygusu içinde kendini tanıyan, kendisiyle barışık bireyler yetiştirmek için varız. Biz… Toplumun gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalar için varız. Biz… Vatan, millet sevgisi oluşturmak için varız. Biz… Eğitim araç-gereçlerini etkin bir şekilde kullanarak, tam öğrenmeyi gerçekleştirmek için varız. Biz… Öğrencilerin, olumlu ideal sahibi olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Biz… Kitapla barışık, araştırmacı, kendi gelişimine süreklilik kazandıran (Bunu da öğrencilere yansıtan) öğretmenler olmak için varız.

Başarılar: UZUN YILLARDIR SPORTİF ETKİNLİKLER VE FAALİYETLERDE KAYSERİ BİRİNCİLİKLERİ VE TÜRKİYE GRUP DERECELERİ ELDE EDEN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ GURUR KAYNAĞIMIZ OLMUŞLARDIR.

Saatler: 08:20 DERS BAŞLANGICI 15:00 DERS BİTİŞİ
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 3527912070

Belgegeçer - (352) 791 2685

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kanunisuleyman.meb.k12.tr

Adres - Kale Mah. 8. Sokak No2 Felahiye KAYSERİ

Öğretmen :12
Öğrenci :111
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1100
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - FELAHİYE HÜKÜMET KONAĞI İLE KARŞI KARŞIYA BULUNAN OKULUMUZ ORTAOKUL OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.

Adres - Kale Mah. 8. Sokak No2 Felahiye KAYSERİ

Ulaşım DOĞU GARAJINDAN SERVİS ARAÇLARI İLE ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDEKİ OKULUMUZ KAYSERİ´YE 58 KM. UZAKLIKTADIR.