25.04.2014 1913

Biz... Öğrencilerin severek ve isteyerek geldikleri bir okul ortamı oluşturmak için varız. Biz... Ailelere okulun önemini kavratmak için varız. Biz... Çocuklara temizlik alışkanlığı kazandırmak için varız. Biz... Öğrencilere, anlamlı okutmak için varız. Biz... Güven duygusu içinde kendini tanıyan, kendisiyle barışık bireyler yetiştirmek için varız. Biz... Toplumun gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalar için varız. Biz... Vatan, millet sevgisi oluşturmak için varız. Biz... Eğitim araç-gereçlerini etkin bir şekilde kullanarak, tam öğrenmeyi gerçekleştirmek için varız. Biz... Öğrencilerin, olumlu ideal sahibi olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Biz... Kitapla barışık, araştırmacı, kendi gelişimine süreklilik kazandıran (Bunu da öğrencilere yansıtan) öğretmenler olmak için varız.